Fordonselektriker

Vi söker för uppdrag hos vår kund en lastbilmontör med stort kunnande inom mek och hydraulik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att montera på utrustning och utrusta lastbilar efter kunds önskemål.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bilar, lastbilar och andra fordon.
Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med påbyggnationer på tunga fordon.
Vi ser att du gärna har fordonsprogrammet inriktning tunga fordon eller liknande utbildning.
Är du van att skruva hemma på fordon eller liknande och känner att det är det roligaste du gör, så är du personen vi söker.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. För rätt person kan uppdraget leda till anställning hos vår kund.
Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.
Mycket god erfarenhet av arbete med el på tunga fordon Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Körkortsbehörighet C är meriterande

Region

Knivsta i Uppsala län

Kontaktperson

Patrik Tigermark
Rekryterare
Skicka mail

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.