Lagermedarbetare sökes!

Vi samarbetar med ett antal kunder i Halmstad och Falkenberg som söker personal för både lager och industriarbeten.


Dina arbetsuppgifter

Typiska arbetsuppgifter är plock och pack, lastning, lossning, tillverkning och sedvanliga lager och produktionsuppgifter.

Tjänsten innebär att du blir en del av vår arbetspool, vilket betyder att uppdragens placering, arbetstid och varaktighet varierar.

Din Profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta i högt tempo, samt är bekväm med att arbeta självständigt. Du har förmågan att kombinera ditt höga tempo med en stor noggrannhet. Du är resultatinriktad och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Jobbet innebär att du måste vara uthållig och trivas med ett fysiskt och aktivt jobb samt ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe.

Meriterande, men inget måste

  • Truckkörkort.
  • Körkort och tillgång till bil.
  • Tidigare erfarenhet från lager/logistik/industri.


Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag, eller tipsa en vän!
Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om oss
För att effektivisera vårt arbete och ständigt förbättra oss har vi tagit fram en värdegrund som bygger på de tre orden professionalitet, engagemang, transparens. Våra värdeord ska genomsyra allt vi gör på alla nivåer. Tigermarks vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag vid behov av ny kompetens.

Vi hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har bred kunskap och erfarenhet av kompetensförsörjning till industrin. Vi jobbar hela tiden proaktivt för att kunna ligga steget före.

Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Tillsammans har vi kommit överens om att det personliga ansvaret är en förutsättning för en lyckad helhet.


För den här tjänsten kommer du vara anställd via Tigerns och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Region

Halmstad i Hallands län

Kontaktperson

Jenny Noord
Rekryterare/Kundansvarig
0709327737

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.