Industrielektriker sökes till Borås

Industrielektriker sökes till Borås

Om tjänsten
Epw har fåttt en ökad orderingång och vi söker nu efter serviceelektriker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med nyinstallation.
Du kommer att arbeta självständigt och i grupp och ansvarar för att uppdragen utförs med kvalitet och säkerhet. Du kommer att jobba i en arbetsmiljö som kännetecknas av en engagerad och kreativ personal som inte är rädd för utmaningar. Förbättringar är väldigt viktigt och kunden vill att du är med och bidrar till verksamhetsförbättringar. Hos oss kommer kunden först.

Om dig
Krav är att du är utbildad elektriker med erfarenhet och har B-körkort. Du har erfarenhet av att läsa ritningar och kopplingsschema. Det är meriterande om du har arbetat som industri eller serviceelektriker.
Som person tror vi att du handlingskraftig och praktiskt. Du är tekniskt intresserad och trivs när saker och ting händer. Du ser dig själv som en problemlösare och kan snabbt se när det krävs ett snabbt ingripande. Du gillar omväxlande arbetsuppgifter och är lojal, ärlig noggrann och ordningsam med hög servicekänsla och lösningsfokus. Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du kan samarbeta och ta hjälp av andras kompetens när det behövs.

Vänta inte mer än nödvändigt med din ansökan eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Om tigerns

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker i stället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

 

Vi samarbetar med Tigerns industribemanning med denna rekrytering

 

Region

Borås i Västra Götalands län

Kontaktperson

Jenny Noord
Rekryterare/kund ansvarig
Skicka mail
0707211267

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.