Robotsvetsare till kund

Vi söker Robotsvetsare till vår kund i Hudiksvall.

Arbetet innebär punktsvetsning, programmering, ställande av svetsrobot samt byte av verktyg, efterföljande kontroller, samt dagligt underhåll.

Tjänsten kan leda till anställning hos företaget.

Vi söker dig i första hand med dokumenterad erfarenhet av robotsvetsning. Samt att du har industriteknisk utbildning med inriktning svets, samt några års erfarenhet av manuell svetsning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning samt goda kunskaper inom materiallära. Det är meriterande om du har truck och traverskort.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. För rätt person leder uppdraget till anställning hos vår kund.

Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.

Det är krav på att du har körkort och tillgång till bil, samt är flytande i svenska och engelska.

Region

Gävle i Gävleborgs län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/tillsvidare
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.
Start: enligt ök

Lön / Förmåner

Enligt avtal

Kontaktperson

Patrik Tigermark
Rekryterare
Skicka mail

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.