Erfarna CNC-Operatörer sökes!

Tigerns Industribemanning söker medarbetare inom industrin. Vill du bli en del av vårt team? Vi arbetar alltid med våra anställda i fokus där du får chansen att arbeta hos flera attraktiva företag där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb.

För tjänsten ska du som söker ha någon form av utbildning eller praktisk erfarenhet inom CNC, svarv och/eller fräs. Är du målinriktad och ansvarstagande? Då är denna tjänsten perfekt för dig!


Om tjänsten
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Tigerns Industribemanning men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Tigerns Industribemanning inom ett geografiskt tjänstgöringsområde. Arbetstider, arbetsplats och arbetsuppgifter kan därmed variera beroende på uppdrag och kund. Därför vill vi att du ska kunna vara flexibel att arbeta dagtid, kväll samt skift.


Vi ser gärna att du arbetat som CNC-operatör tidigare och har kunskap av bearbetning i olika material. Du har i grunden en relevant utbildning och ett tekniskt intresse.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet eller licens inom CNC/FMS.
  • Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner.
  • Verktygsbyten, ställ och enklare programmering.
  • Körkort B och tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Hög Flexibilitet.


Meriterande är om du har truckkort, traverskort och/eller säkra lyft.


Om dig
Som person gillar du att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har viss teknisk förståelse, kan arbeta självständigt och i grupp. Att jobba med högt uppsatta mål och ha ett driv för att uppnå goda resultat är en självklarhet. Du tycker om att ta ett stort ansvar då det ställs höga krav på kvalitet, finish och precision i det arbete du utför.

Du är fokuserad och engagerad och ser det som en självklarhet att hålla tider och respekterar deadlines.

Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam och fokuserad. Vidare ser vi att du trivs med ett fysiskt arbete och har god fysik.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Jenny Noord mobil: 070 932 77 37 e-post: jenny@tigerns.se

Välkommen med din ansökan!


Om anställningen
Lön
Fast lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare

Region

Halmstad i Hallands län

Kontaktperson

Jenny Noord
Rekryterare/Kundansvarig
0709327737

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.