Innesäljare el/automation tjänster

Electro Pro West AB har expanderat under de senaste tiden och just nu söker vi nya medarbetare i varberg/falkenberg

 

Vi söker dig som:

- Är en framåt person

- Är självständig och målinriktad

- Är flexibel

- Är strukturerad och förtroendeingivande

Viktigt att är du har en stark och säljande personlighet och att du är en fokuserad och målinriktad person som kan arbeta under stor frihet och eget ansvar.

Viktigast hos dig som person är att du har en hög social kompetens, ett starkt eget driv och ett intresse för försäljning, har du dessa egenskaper har du alla förutsättningar för att lyckas hos oss.

 

Du är självgående, noggrann , har god teknisk förståelse, och mån om att hålla en god service mot våra kunder. Du har lätt för att ta för dig och är lätt att samarbeta med.

Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav.

 

Då du är företagets ansikte utåt är det otroligt viktigt att upprätthålla en hög service- och kvalitetsnivå i dina jobb och att värna om företagets goda relationer med kunderna.

Känner du att det här är ett jobb som du tror passar dig så tveka inte med att skicka in en ansökan omgående då rekrytering sker löpande.

Region

Varberg i Hallands län

Arbetstid / Varaktighet

tjänsten är till en början på deltid

Lön / Förmåner

fast lön

Kontaktperson

Patrik Tigermark
Rekryterare
Skicka mail
0760092077

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.