Svetsare till kund

Vi söker till våra kunder svetsare.  Uppdragens längd och omfattning kan variera beroende på kund.  Vi söker svetsare som kan svetsa olika metoder.  Mig/Mag och Tig samt Pinne är i huvudsak de svetsmetoder som används.  Det är en fördel om du har svetsat i rostfritt rör eller er van att svetsa stora ämnen med Mig/Mag.

Brinner du för svetsning?  Har du erfarenhet av att jobba med högra krav på finish och detaljer? Har du tidigare arbetat i rostfritt stål?

Då kan detta vara för dig, vänta inte, sök idag! 

Du kommer att jobba med olika metoder svetsning, i olika material, samt diverse vanligt förekommande plåtarbete och produkttillverkning.  Hos vissa kunder är det främst rörsvetsning där du har ett flödesschema att följa. I din vardag ingår arbetsuppgifter som  svetsning, ritläsning, montering mm.

Vi söker dig som har:
- Några års erfarenhet av svetsning
- Goda kunskaper inom ritningsläsning och av att följe flödesscheman
- Har erfarenhet från att arbeta med reparationer och montering
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift
- Körkort och tillgång till bil
- Det är meriterande om du har truck och traverskort

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. För rätt person leder uppdraget till anställning hos vår kund.

Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.

Region

Gävle i Gävleborgs län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/tillsvidare
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.
Start: enligt ök

Lön / Förmåner

Enligt avtal

Kontaktperson

Patrik Tigermark
Rekryterare
Skicka mail

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.