Fordonselektriker till Sörling

Sedan 1924 har Sörling arbetat med lastbilar. Från vagnssmedja till påbyggnadsindustri och är idag en av Nordens ledande påbyggnadstillverkare och påbyggare av lastbilar och kompletta släpfordon. Kunderna finns främst i Norden men även inom och utom Europa.
Sörling bygger produkter på tre kärnvärden. Kunskap – kvalitet, leveranssäkerhet och funktion är det viktigaste i kundens vardag, detta kräver ständig utveckling. Hållbarhet – Sörling byggs för att tåla många års användning, och hålla för miljön, i längden. Flexibilitet – kunden är viktig och finns med i hela kedjan från start till mål.


Nu vill Sörling förstärka med ytterligare en fordonselektriker. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att montera och koppla in elektrisk utrustning så som lampor, ljusbågar, kranar och lastväxlar på lastbilar. Sörling arbetar med samtliga lastbilsmärken och stor variation i den elektroniska utrustningen gör jobbet omväxlande.


Vi söker dig som har
• Kunskap inom el på fordon
• Intresse av fordon
• Du förstår skriven engelska


Som person behöver du vara logisk till sättet och uppskatta ordning och reda. Erfarenhet av liknande jobb är såklart meriterande och även om du har arbetat med styrsystem och installation mot Scania, Volvo eller Mercedes. Vidare är det också meriterande om du har kunskap i att rita el-scheman i CAD och kan ta fram lösningar där. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas, både kunskaps- och karriärmässigt.

 

Vänta inte mer än nödvändigt med din ansökan eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.


Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker i stället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och det ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Region

Knivsta i Uppsala län

Arbetstid / Varaktighet

100% dag och tillsvidare

Lön / Förmåner

Efter avtal och förhandling

Kontaktperson

Jenny Noord
Rekryterare/kund ansvarig
Skicka mail
0707211267

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.