Svetsare till WTJ & Om du får jobbet får du en IPAD

WTJ utökar och behöver anställa 3 personer. Därför söker vi dig som är en erfaren svetsare. Du kommer att arbeta i en produktionsbolag med mestadels svetsning i MAG och även rörtråd. Du jobbar med stora stålkonstruktioner och kan följa ritning. 

Dagtid gäller, men skift kan förekomma. Du som är aktuell för jobbet har några års erfarenhet som smed eller svetsare. Du kan svenska mycket väl i tal och skrift och du har körkort och tillgång till bil.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.

 

WTJ

WTJ Produktion AB är en renodlad legotillverkare. Strategin är lika enkel som den är unik, de skapar kundvärde genom att erbjuda lägsta total- kostnad på stora och långa stålkonstruktioner.

WTJ är en kostnadseffektiv totalleverantör. En specialist på helhetslösningar, där all kompetens finns under ett och samma tak. Genom mycket kunniga medarbetare, levereras kvalitet i samtliga led av processen. Med en resursstark maskinpark som till exempel har en lyftkapacitet på upp till 30 ton och möjligheten att bocka detaljer som är upp till 7,2 meter och med en presskraft på 1 250 ton kan WTJ ge kunder en unik möjlighet att verkställa kostnadseffektiva produktionsupplägg.

 

Tigerns

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

 

I den här rekryteringen vill vi göra något alldeles extra. Blir du anställd av oss till WTJ kommer vi ge dig en Ipad som anställningspresent. 

 

Vänta inte med din ansökan, vi tillsätter löpande!

 

Region

Bollnäs i Gävleborgs län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid

Lön / Förmåner

Efter avtal

Kontaktperson

Jenny Noord
Rekryterare/kund ansvarig
Skicka mail
0707211267

Om Tigerns Industribemanning

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker istället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.Om du redan har en profil hos Tigerns Industribemanning kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.